דר' פוס: בתכניות האישיות ובלימודים בביה"ס למאמני תזונה, אנו מתייחסים למגוון נושאים כמו דיאטת השמנה, דיאטת הרזיה ללא רעב, ניקוי רעלים ואיזון לחץ דם, תוכנית דיאטה להרזיה בחיוך.ד"ר פוס: בדף מחשבון הקלוריות ניתן לדעת מהו ערך קלורי ומהי שריפת קלוריות אידיאלית. אין אנו ממליצים על שימוש בכדורי דיאטה אלא באורח חיים לדיאטה בריאה ותפריטים אישיים בהמלצת רופאים.
לקוחותינו ייהנו מתפריטי דיאטה להרזיה מותאמים אישית לפי מצב בריאותי, גיל, רקע של פעילות גופנית, חילוף חומרים, וכו'. אנחנו לא מקציבים קלוריות ולא סופרים נקודות אלא מקפידים על תפריטים עם מתכוני דיאטה טעימים במזונות עם אינדקס גליקמי נמוך שנותן תחושת שובע לאורך זמן. ד"ר פוס
מוצרים:
• 2 כפות שמן זית
• 1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
• 1 בצל קצוץ גס
• 1 חציל חתוך לקוביות
• 2 פלפלים חתוכים לקוביות (מומלץ 2 צבעים)
• 1 שקית (350 גרם) קוסקוס מלא
• 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
לרוטב
• 1 כף שמן זית (לא חובה)
• 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
• 1 כף חומץ בלסמי
• מעט מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מכינים את הקוסקוס ללא התבלינים
2. מחממים מחבת גדולה ועמוקה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל עד להזהבה ומוסיפים בטטה כ 5 דקות. אח"כ מוסיפים חציל ופלפלים ומקפיצים 5-7 דקות נוספות עד שמתרככים.
3. מוסיפים :שמן זית, לימון וחומץ,מעט מלח ופלפל. מכסים ומבשלים כ 2 דקות. מכבים את האש ומשאירים מכוסה.
4. מוסיפים לקוסקוס את תערובת הירקות, כולל נוזלים ופטרוזיליה, מערבבים ומוכן להגשה.
5. לגיוון: במקום להקפיץ את הירקות, אפשר לצלות את כולם יחד בתנור, (כמו אנטיפסטי) צולים כ 20 דקות בחום של 200 מעלות ואז חוסכים בשמן....
כאן ניתן לקרוא על תפריטי דיאטה מהירה, על מתכוני דיאטה להרזיה, פרטים על לתכנית דיאטה מותאמת אישית ועל קורס למאמני תזונה ואימון אישי. מנהל אקדמי: ד"ר פוס.
לקוחותינו ייהנו מהכנת תפריט דיאטה אישי בהמלצת רופאים, דיאטה לאוהבי לחם ופחמימות, תפריט דיאטה לאנשים עסוקים, תפריט דיאטה לחגים, אירועים וסופי שבוע. מחשבון קלוריות וטבלת קלוריות חשובים אך אינם נחוצים בהכנת תפריטי הדיאטה האישיים. ליווי מקצועי: דר' פוס